Energie potravin
- Kód:
- 373MEP
- Zakončení:
- Z
- Kredity:
- 1
- Rozsah:
- Vyučující:
- Alice RŮŽIČKOVÁ
- Anotace:
-
Přednášející: Ing. Zuzana Terešová (605 238 539), koordinace Alice Růžičková (605110903)
Termíny a místo konání: pátek 30. 3. 2007, 10-17h, byt FAMU, 4. patro
Podmínky atestace: Zá/1 - maximálně 12 míst
Cena kurzu: 300 Kč
Cena zahrnuje:
přednášku s obědem, moučník a nápoje (čaj či obilná káva)
ukázky krájení a vaření jednoduchých jídel
tipy a recepty na chutná a zdravá jídla
Energie potravin
a jak jí využít ve svůj prospěch
Milí přátelé zdravějšího způsobu života, pro velký zájem o přírodní způsob
vaření jsem pro vás připravila páteční kurz vaření včetně oběda a
povídání na následující témata :
- Co to je přírodní vaření, energie potravin
- Přechod na přirozený způsob stravování
- Jak a čím solit
- Snídaně, polévky, obiloviny, zelenina
- Luštěniny a výrobky ze sojových bobů
- Mořské řasy, ryby, koření
- Moučníky bez cukru a vajec
- Nápoje - pro osvěžení i zdravotní
Na společné setkání a vaření se těší
Zuzana Terešová
Ing. Zuzana Terešová ? orientální diagnostiku a makrobiotiku studuje
a praktikuje víc jak 12 let, absolvovala semináře u Ing. Jarmily Průchové,
Milana Dvořáka a v Kushi Institutu v Holandsku. Pořádá kurzy makrobiotického
vaření (večerní, víkendové a letní týdenní pobyty), překládá materiály o
orientální medicíně, makrobiotice a souvisejících oborech. Je vdaná, máma 2 dětí
- Požadavky:
- Cíle studia:
- Osnova (a sylabus):
- Studijní materiály:
- Poznámka:
-
max. 12 zájemců
- Předmět je součástí následujících studijních plánů: