English versionEnglish version
Loading...
ACADEMY OF PERFORMING ARTS IN PRAGUE

Pitching1

Zapsat Zobrazit rozvrh

Kód Zakončení Kredity Rozsah Jazyk výuky Semestr
309MPIT1 Z 1 9/H anglicky, česky zimní
Garant předmětu:
Martin VANDAS
Jméno vyučujícího (jména vyučujících):
Martin VANDAS
Výsledky učení dané vzdělávací složky:

Finální výstup prezentací proběhne v angličtině tak, aby se projekty mohly připojit i do mezinárodního panelu krátkých filmů, který v současnosi připravuje Asociace animovaného filmu (ASAF.cz) v rámci panelu krátkých filmů, v rámci příštího ročníku festivalu animovaných filmů v Třeboni. Proto načasování prvních částí modulu bude uskutečněno tak, aby studenti mohli podat přihlášku do tohoto mezidnárodního panelu, případně i ve finále v květnu 2013 svůj projekt předložit profesionálnímu publiku i si pro svůj projekt hledat partnery a potenciální koproducenty.

Forma studia:

Modul se uskuteční ve dvou etapách. První etapa proběhne během zimního semestru v budově FAMU formou přednášky a semináře, na němž budou představeny ukázky již existujících prezentací a zadány podmínky a parametry vlastních prezentací studentů KAT.

Předpoklady a další požadavky:

Modul je určen především pro studenty 3. ročníku KAT, když obsahem jejich prezentace bude projekt jejich bakalářského filmu. Do modulu se však mohou přihlásit i studenti 1. a 2. magisterského ročníku s projekty svých cvičení Animace a herec, resp. absolventského filmu.

Doporučené volitelné vzdělávací složky:
Žádné další nepovinné vzdělávací složky.
Obsah kurzu:

V průběhu modulu bude studentům představeno několik ukázek prezentací - kvalitních i špatných, neboť i chybami se lze učit. Dáule budou probrány jednotlivé prvky a typy prezentace (od pokusu napsat aktraktivní log-line a ž po synopsi a vyplnění přihlášky projektu), vymezení obecných termínů a kritérií. Semináře se soustředí zejména na provedení vlastních prezentací a prezentačních schopností. Díky vlastním vystoupením by měli studenti získat větší sebedůvěru i důvěru v kvalitu svých projetků, zároveň být i kritickými příjemci pro své spolužáky a kolegy, neboť prezentace bez publika je toliko zkouškou před zrcadlem.

Doporučená nebo povinná literatura:

Vademecum TV project of cartoon http://www.cartoon-media.eu/FORMU/index.php; http://www.pechakucha.cz/; doporučena například prezentace Adama GEbriana; http://vafcz6.wix.com/visegrad; http://www.anifest.cz/2012/!_who-are-we; http://www.anifest.cz/2012/archives/category/exchange-forum

Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody:
Hodnoticí metody a kritéria:

Kvalita zpracování přihlášky prezentace projektu. Zápočet se uděluje pouze na základě absolvování celého modulu.

Webová stránka předmětu:
Poznámka:
Rozvrh na zimní semestr 2014/2015:
Rozvrh zatím není připraven
Rozvrh na letní semestr 2014/2015:
Rozvrh zatím není připraven
Předmět je součástí následujících studijních plánů:
Platnost dat k 16. 6. 2015