THE VALLEY OF LOVE

Předmět není vypsán Nerozvrhuje se

Kód Zakončení Kredity Rozsah Jazyk výuky Semestr
300MVL Z 1 3/H anglicky zimní

Garant předmětu

Jméno vyučujícího (jména vyučujících)

Výsledky učení dané vzdělávací složky

-

Forma studia

masterclass

Předpoklady a další požadavky

-

Obsah kurzu

Masterclass - screening ? česká premiéra filmu Valley of Love

Czech premiere ? Valley of Love

Valley of Love is a 2015 French film directed by Guillaume Nicloux, starring Gérard Depardieu and Isabelle Huppert. It tells the story of two famous actors who used to be a couple and had a son 25 years ago. They reunite after the son's death, and receive a letter asking them to visit five places at Death Valley, which will make the son reappear. It was selected to compete for the Palme d'Or at the 2015 Cannes Film Festival.

Guillaume Nicloux will explain his special way how to direct actors as well how to write the perfect scrit and dialogs which fit to the acters.

Q&A will moderate Tomas Pavlicek.

Doporučená nebo povinná literatura

-

Hodnoticí metody a kritéria

100% účast

Poznámka

Francouzský filmový a divadelní režisér, herec, scénárista, spisovatel a učitel. Začínal jako divadelní režisér a herec v divadlech po celé Paříži. Následoval jeho krátkometrážní debut Bouře a po té celovečerní film Rampa ke hvězdám. Pro české diváky je pravděpodobně nejvýraznější svou adaptací Diderotovy Jeptišky a letošní účástí v hlavní soutěži Zlatá palma na filmovém festivalu v Cannes s filmem Valley of Love, který bude mít exkluzivní premiéru i s masterclass režiséra na Famufest EXPOSED. Guillaume Nicloux je aktivní pedagog na filmové škole La Fémis v Paříži.

Další informace

Pro tento předmět se rozvrh nepřipravuje

Předmět je součástí následujících studijních plánů