Studijní plán Produkce - magistr_1920_1ročník – 2. ročník
Studijní obor:
Produkce
Studijní program:
Filmové, televizní a fotografické umění a nová média
Typ studia: Navazující magisterské
Název předmětu | ZIMNÍ SEMESTR | LETNÍ SEMESTR | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
vyučující | kód | zakončení | kredity | rozsah | kód | zakončení | kredity | rozsah | ||
Hlavní předměty (kategorie platná do 3.7.2019) | ||||||||||
Minimální počet kreditů za semestr | 0 | 0 | ||||||||
Povinné předměty | ||||||||||
Audiovizuální producentství | 305AVP1 | Z | 1 | 2T | 305AVP2 | ZK | 2 | 2T | ||
Evropské filmové fondy | 305EFF | Z | 2 | 2T | ||||||
Historie a současnost televizních žánrů | 305HSZ | Z | 1 | 2T | ||||||
Mediální management | 305MM2 | ZK | 3 | 4PO | ||||||
Podnikání v komerčních médiích | 305PVKM | ZK | 3 | 4PO | ||||||
Praxe pedagogická MA | 305PXPM | Z | 5 | 20P | 305PXPM | Z | 5 | 20P | ||
Producentská dílna | 305PD3 | Z | 3 | 3DT | 305PD4 | Z | 3 | 3DT | ||
Producentství v praxi 2 | 305PVP2 | ZK | 2 | 2T | ||||||
Programování a obchod | 305PO | ZK | 3 | 2T | ||||||
Právní a finanční aspekty koprodukce | 305PFK | Z | 2 | 14S | ||||||
Příprava diplomové práce | 305PDP2 | Z | 1 | 12S | ||||||
Seminář k magisterskému projektu | 305MAP3 | Z | 1 | 12S | 305MAP4 | Z | 1 | 14S | ||
Minimální počet kreditů za semestr | 15 | 13 | ||||||||
Povinně volitelné předměty | ||||||||||
Film Industry Mgr. KP | V této skupině musíte během celého studia získat alespoň 2 kredity (maximálně 13) | |||||||||
Praktická cvičení Mg. | V této skupině musíte během celého studia získat alespoň 19 kreditů | |||||||||
Dějiny a teorie umění, společenské vědy_1920 | V této skupině musíte během celého studia získat alespoň 4 kredity | |||||||||
Minimální počet kreditů za semestr | 0 | 0 | ||||||||
Počet předepsaných kreditů celkem | 15 | 13 | ||||||||
Doporučený počet kreditů za semestr, které byste měli získat z povinně volitelných a volitelných předmětů | 15 | 17 | ||||||||
Celkový doporučený počet kreditů za semestr | 30 | 30 |